Bättre och roligare tillsammans!

Vad har en reklamtävling, en stipendieansökan, en design­tävling, en hantverksutställning gemensamt? Rätt så mycket, har vi märkt. Det ger utrymme för en gemensam lösning.

Efter ett antal likartade projekt, som handlat om att omvandla en inlämning på papper/pannåer till en digital sådan, eller att öka kvaliteten på digitala inskick, kan vi erbjuda en molntjänst med beprövade funktioner, skräddarsydda för er.

Vårt system består av ett antal delar, som tillsammans utgör en flexibel och pålitlig process:

INSKICK/ANSÖKAN

Tillåt era kunder att skicka in material. Här finns, förutom ett fräsch och modernt gränssnitt som fungerar på alla plattformar, kontroller av den information som skickas in. Vi guidar användaren till att göra rätt - stämmer det från början blir det mindre jobb för er. Processen avslutas med en säker betalfunktion, godkända kvitton, tydliga bekräftelser, och så vidare...

BACKSTAGE

Ni kan granska och följa upp, få ut statistik och kommunicera med era kunder, allt i ett enkelt gränssnitt. Här finns också ekonomifunktioner.

AUTOMATISK BEHANDLING

Highland™ har flera automatiska funktioner som spar tid då ni ska använda materialet. Vi skalar om alla bilder till olika format, skickar filmer och ljudfiler till konvertering inför visning på webben, kontrollerar att PDF:er håller tryckkvalitet osv.

JURY/URVALSPROCESS

Kronan på verket är ett webbaserat system för bedömning och gallring. Era jury/kommittémedlemmar loggar in på distans och betygsätter, väljer ut, rangordnar. När ni väl är redo att träffas, är en stor del av gallringen redan klar. Processen kan göras helt anonym och har funktioner för att hantera jävssituationer, osv.

ARKIVERING OCH SPÅRBARHET

Den data som skickats in finns kvar - garanterat. Ni kan när som helst se tillbaka på, jämföra och hämta ut material ni behöver. Det gäller självklart även ekonomisk information.

Systemet har mognat under en längre tid. Den ursprungliga versionen skapades för tävlingen Guldägget år 2008. Idag är vi stolta över att ha Svensk Form, Hemslöjden, Utvalt i Skåne, Ung Svensk Form med flera som kunder.

Boka ett möte så kommer vi och visar!

Klicka här för att påbörja en kontakt

Eller ring vår VD Ted på +46704678458

Org. nr 556778-8889